CLUB VILLA MILANO DEURNE

Huisregels

Villa Milano Huisreglement

– Bij het betreden van onze “Villa”, gaat u akkoord met alle opeenvolgende huisregels/voorwaarden,
– Er is binnen ons pand een ZERO-TOLERANCE op het gebied van verdovende middelen / drugs, dit betekend dat U direct verwijderd wordt als wij bezit, gebruik en / of handelen constateren, tevens schakelen wij direct politie in,
– Petjes, of andere hoofddeksels/bedekkingen zijn niet gewenst, wij willen dat iedereen herkenbaar is en staan voor een open karakter, de toegang mag en kan geweigerd worden.
– Nektasjes of trainingsbroeken zijn niet toegestaan,
– Kleding met betrekking tot sportclubs, geloofsovertuigingen of haatdragende teksten zijn niet toegestaan. Iedereen is gelijk en dit willen we ook graag zo houden,
– Draag nette kleding, aan de deur mag geweigerd worden om ieders veiligheid te waarborgen.
– Voor uw veiligheid is het niet toegestaan om op slippers het pand te betreden.
– Bij fysiek geweld of dreiging wordt U de toegang direct ontzegd, afhankelijk van de aard van het “delict’ kunt U de toegang voor bepaalde of onbepaalde tijd ontzegd worden. Politie wordt hierbij ook op de hoogte gebracht,
– Volg instructies van ons personeel op, bij weigering kan de toegang ontzegd worden.
– Wij behandelen iedereen met respect, wij wensen dit ook van U.
– Bij de ingang wordt gefouilleerd bij betreding van het pand gaat u hier mee akkoord, bij weigering kunnen wij u niet toelaten in verband met de veiligheid voor onze gasten.
– Bij voorkeur hebben we liever niet dat er tassen en/of rugzakken meegenomen worden. Mocht dit wel het geval zijn, mag onze beveiliging controle uitvoeren op de objecten. Let op: parfum, deodorant, andere vloeibare middelen en / of open flesjes zijn niet toegestaan. Bij twijfel is inbeslagname/vernietiging mogelijk. U kunt bepaalde goederen na aanvang terug ontvangen.
– Mocht u medicatie nodig hebben, verzoeken wij dit aan te geven bij onze receptie / muntenbalie. In verband met veiligheid willen we dit centraal houden. En verzoeken dan ook medicatie af te geven met naam, voor uw en onze veiligheid.
– Jassen dienen altijd op geborgen te worden in onze daar voor bestemde lockers, in deze lockers passen meerdere jassen en kosten €2,- per opening. LET OP: Opslag blijft op eigen risico, wij zijn nooit aansprakelijk voor diefstal of verlies.
– Bij sleutelverlies van de locker betaald u een bedrag van €5,00 voor het openen van uw locker (Locker openen door ons kan enkel op doordeweekse dagen op afspraak!)
– Eigen drank of versnaperingen zijn niet toegestaan binnen ons pand,
– Personeel mag ten alle tijden vragen om legitimatie, of bij evenementen om uw ticket.
– Bij fraude of vervalsing doen wij direct aangifte bij de politie
– Grote groepen kunnen in verband met veiligheid gemeden of geweigerd worden, wenst u met een groep te komen, kunt u vooraf reserveren of overleggen met ons.
– Bij aanranding of een ander delict wordt direct Politie ingeschakeld
Veelal zijn onze regels om uw veiligheid en plezier te waarborgen, ten alle tijden kan anders beslist worden door directie. Wij hopen op uw begrip!